SVT18TMV8

SVV12

  • Kategori
  • hus
  • TYPE
  • ENEBOLIG
  • LOKALISERING
  • SALTVERKET, LARVIK
  • STØRRELSE
  • 260 kvm
  • STATUS
  • FERDIGSTILT 2011
  • INTERIØR
  • LOGG / ELLEN BJERKE
  • FOTO
  • FINN STÅLE FELDBERG
  • mer infomindre info
alle prosjekter

Beskrivelse

Eneboligen erstatter en eldre bolig ved Saltverket i Larvik. Tomten strekker seg langsetter en fjellrygg mot nord og skråner ned mot Larviksfjorden med gode sol- og utsiktsforhold.

Ny erstatningsbolig har fått et moderne preg med en nøye vurdert arkitektur som gjenspeiler tomtens karakter. Boligen har i all hovedsak alt på ett hovedplan med en utkraget stue og kjøkken

  

med utgang til skiferbelagt terrasse. En åpen pergola skjermer sittegruppen og det er anlagt en utestue med peis på nedre plan som henvender seg til hageområdet. 

Boligen har rene linjer med værbestandige bygningsmaterialer som glass, sink, betong og ubehandlet tre i kombinasjon med bruk av lokal skifer / tørrmur. Tomtens topografiske forhold er i størst mulig grad ivaretatt, og den moderne arkitekturen med sitt flate tak er søkt ivareta omkringliggende boligers sol- og lysforhold i størst mulig grad. 

SALTVERKSVEIEN 140312FSF553

SALTVERKSVEIEN 140312FSF503

SALTVERKSVEIEN 140312FSF550

SALTVERKSVEIEN 140312FSF549

SALTVERKSVEIEN BANNER

SALTVERKSVEIEN-140312FSF591

SALTVERKET-PLAN